2014. december 28., vasárnap

Pain of Love (Ireth)

Sziasztok! ^^ Örülök, hogy kezd beindulni a beküldés a blogon. Ireth már el is küldte a története, a Pain of Love első részét. Nekem nagyon tetszik, nektek is csak ajánlani tudom! ;) Jó olvasást!


Pain of Love - 1. rész


Tom Kaulitz a kórtermében ült kényszerzubbonyában és azon gondolkodott, hogy miért került ide. Nem őrült meg! Nincs semmi baja, mégis itt van. Próbálta átgondolni a dolgokat.

Pár hónapja kezdődött. Koncert után voltak. Billel egy szobában öltözködtek, Tom közben fél szemmel a testvérét figyelte. Úgy odamennék és megölelném. Nem adnám senkinek. Vajon az ajkai tényleg olyan puhák, mint amilyennek látszanak? Nem, Tom. Most fejezed be! Nem vagy normális!!! De olyan nehéz nem másra gondolni!

- Mit bámulsz? - kérdezte Bill. Ez zökkentette ki Tomot a gondolataiból.

- Nem bámullak.

- Komolyan nem értelek. Olyan furcsa vagy napok óta.

- Nem vagyok furcsa!

- Dehogy nem! Most is a koncerten későn kezdtél el játszani.

- Egy picit fáradt voltam – hazudta Tom. A kis csúszásnak persze semmi köze nem volt a fáradsághoz. Csak Tom koncert közepén elkezdte Billt bámulni.

A hotelben is közös szobát kaptak. Eleve egy szobában akartak aludni.

Tom a franciaágyon feküdt és a plafont bámulta. Már túl volt a fürdésen, de meg akarta várni Billt. Eldöntötte magában, hogy igenis megmondja neki.

Hallotta, hogy testvére elzárja a csapot, ő pedig egyre jobban kezdett izgulni. Magában felkészült a legrosszabbra, hogy Bill talán örökre itt hagyja.

Bill kijött a fürdőből. Egy boxeralsó és egy fekete póló volt rajta. A sminkjét már lemosta. Tom egy másodpercig habozott, majd felpattant, átkarolta és hosszasan megcsókolta. Hogy Bill ellöki vagy behúz neki egyet az sem érdekelte. Meglepetésére öccse visszacsókolta és a nyaka köré fonta a karját. Miután levegőhiány miatt szétváltak, Bill csak ennyit mondott:

- Végre!

A titkukat sikeresen megőrizték. Senki nem tudta meg. Leszámítva Ninát. Nina a szomszéd utcában lakott. Igazi feltaláló és nagy kémikus – fizikus volt. Tom jól emlékezett arra a pillanatra. Nina valami új kütyüjét akarta megmutatni, ezért áthívta a fiúkat. A nappaliban a testvérek magukra maradtak. A lány elszaladt a ketyeréért, amit mutatni akart, ők pedig már nem tudták magukat türtőztetni. Tom lázasan csókolta a mellette ülő nyakát, fülét, ajkait.

- Itt van! – jött Nina. – Bocs, hogy megvá… HUPSZ! – lépett be, majd egyből fordult is ki a nappaliból és a konyhába vette az irányt. A két Kaulitz azonnal utána ment.

- Nina – szólította meg Bill.

Nina éppen egy nagy bögre kávét ivott meg. Kérdőn nézett rájuk.

- Ez…Ez nem… - kezdte Tom, de Nina nem engedte, hogy befejezze.

- Ne gyere azzal a szöveggel, hogy Ez nem az, aminek látszik! , mert ez pontosan az, aminek látszik…És nem. Nem mondom el senkinek. – olvasta ki a két fiú szeméből.

- Tényleg? – csillant fel a testvérek szeme.

- Persze, hogy nem – mosolygott a lány. – Amúgy is tudtam.

- Honnan? – kérdezték egyszerre.

- Nő vagyok, észreveszek dolgokat.

Nina nagyon rendes lány, falazott és segített a két fiúnak. Egyszer egy lesifotós lekapta, ahogy ők ketten csókolóznak. Nina mentette ki őket, azzal az állításával, hogy fogadott Tommal, ha ő nyer pókerben, akkor gazdagabb lesz egy bőrdzsekivel, ha a lány nyer, Tom megcsókolja Bill. Csodával határos módon bevette mindenki, csak a két G volt ezzel szemben egy kicsit bizalmatlan, de végül beletörődtek, hogy csak egy fogadás volt.

Eltelt pár hét, Bill pedig egyre furcsább lett. Soványabb, ingerlékenyebb és néha csak ok nélkül elsírta magát. Végül Tom talált a táskájában egy orvosi papírt. Rák. Érezte, hogy elkezdenek folyni a könnyei. Neszt hallott. Bill állt a szobája ajtajában és őt nézte.

- Mikor akartad elmondani?! – fakadt ki Tom. – Ha egyáltalán nem tervezted azt, akkor majd egy szép napon arra érek haza, hogy holtan fekszel valahol a házban?!

- Tom… Én… - de nem bírta befejezni, mert Tom odaszaladt hozzá és megcsókolta.

- Ezért jársz el szinte minden nap itthonról. A kórházban vagy olyankor?

- Igen.

- És… Mit mondanak?

- …Egyre rosszabb.

Tom még egyszer megcsókolta. Nina. Jutott hirtelen az eszébe. Elengedte Billt, majd felhívta a lányt.

2 megjegyzés:

  1. Hali! Nekem nagyon tetszett, eredeti az ötlet, és nagyon remélem, hogy a legvége nem lesz depis :)
    Az egyetlen dolog, amit kritikaként felhoznék, hogy nagyon gyorsan pörögnek az események. Még bele sem élted magad igazán a szituációba és már jön is a másik... :)
    Remélem, hamar lesz folytatás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik. Igen, gyorsan pörögnek, mert itt Tom emlékezik vissza a fontosabb jelenetekre. Hát... Mindegy, lesz folytatás ;) ~ Ireth

      Törlés